Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest)


A könyv magyarul!Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest)“Felajánlottak 300 000 dollárt azért, hogy Budapestre utazzak, és beazonosítsam a célszemélyt a bérgyilkosoknak.” A futball a világ kedvenc játéka. Hiszen jóval több mint játék, sokkal több mint szórakozás: milliók szemében életre szóló szenvedély, menekülés a mindennapok gondjaiból, életforma, az együvé tartozás érzése. Mi több: vallás. És erre a világra most hatalmas, sötét árnyék vetül. Nagyobb és rémisztőbb, mint valaha bármi is. A fenyegetés több mint vészjósló: a teljes összeomlás vízióját hordozza magában. A nemzetközi fogadási maffia végzi nap mint nap áldatlan tevékenységét a kulisszák mögött. Milliók álma válhat kőhalommá, milliók hite romokban. Az online fogadóportálok és a szerencsejátékra szakosodott alvilági csoportok nagyobbat kaszálnak, mint valaha. A fogadási csalás immár a futballra épülő üzletágak legvirágzóbbika. Megvesztegetett vagy önként csaló futballisták, a maffiát szolgáló játékvezetők, szándékosan a meccsek manipulálásának szándékával klubokat vásárló befektetők a főszereplői ennek az új biznisznek, amelynek egyetlen vesztesei a szurkolók. És a fertőzés útját immár holttestek, meggyilkolt vagy öngyilkosságba kergetett szerencsétlenek teteme szegélyezi. “Több, korábban a nemzetközi drogkereskedelemben érdekelt bűnszervezet váltott tevékenységet, és specializálódott a nehezen bizonyítható, kevésbé rizikós és sokkal több hasznot hajtó fogadási csalásokra.” Egy újságíró azonban nem tűrt tovább. Brett Forrest élére állt a harcnak, hogy lerántsa a leplet az évi 700 milliárd dolláros nemzetközi fogadási feketepiac üzelmeiről, felgöngyölítse az ázsiai szindikátusokhoz vezető szálakat, és megpróbálja megtisztítani a szent játékot a lelketlen bűnözőktől, akik miatt már a világbajnokság sem szent és sérthetetlen. Társa a nyomozásban és a küzdelemben a keményfejű ausztrál, Chris Eaton, az Interpol volt igazgatója, a FIFA egykori biztonsági főnöke, aki már szolgálatot teljesített 2010-ben Dél-Afrikában, azon a világbajnokságon, amelyről már akkor pontosan tudni lehetett, hogy egyes mérkőzéseit manipulálják.
Tarts Brett-tel és Chrisszel, kövesd az útjukat, légy részese a harcnak, amelynek vérzivataros csatái egyszerre dúlnak Budapesten, Szingapúrban, Kuala Lumpurban, Zürichben, Dél-Afrikában és Katarban! És amelynek célja nem is lehetne nemesebb: megmenteni a legcsodálatosabb játékot az emberiségnek.Letöltés Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  288
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  540 gr
  ISBN:
  9789638989949
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2493214 / 1112598  TAGS:

  online Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest), Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) fb2, download Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) PDF , download Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) IPhone,

  online Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) pdf

  , ingyenes Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) txt, letöltések Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) rtf, online Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) FB2 , e-Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) letöltések txt, ingyenes Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) letöltések, eKönyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) download MOBI, letöltések Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) IPad, olvas Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) MOBI, olvas Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) docx, ingyenes Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) awz, download eKönyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) iPad , ingyenes Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) DJVU,

  download Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) dvd, olvas Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) txt, Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) letöltések DJVU, Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) letöltések ingyenes, Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) pdf ingyenes, Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) letöltések epub ingyenes, Könyv: A Bundamaffia (Brett Forrest) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply