Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline)


A könyv magyarul!Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline)Észrevetted már, hogy minél gyakorlottabb az ember, annál kevesebb energiával képes sokkal többet elérni? Ez alól az erő sem kivétel. Az ókori görög birkózástól kezdve a kínai kung-fu-mesterek féltve őrzött titkain át egészen a mai különleges egységekben szolgáló kemény fickókig a harcosok és az erősemberek az idők során számtalan gyakorlatot fejlesztettek ki az emberi erő fejlesztésére.
Mindezeket a bámulatos gyakorlatokat és technikákat most Pavel Tsatsouline sportszakember, a szovjet speciális erők egykori testedző oktatója egy olyan könnyen elsajátítható edzésprogramba illesztette, amellyel hihetetlenül gyorsan kifejlesztheted magadban az erő képességét – és mindezt vasak nélkül, kizárólag a saját testsúlyoddal dolgozva!

A Meztelen harcos a maximális erőre összpontosít. Semmi másra.

Fejleszd ki magadban a félelmetes erő képességét. Napok alatt többet érhetsz el, mint hosszú évek testépítő gyakorlataival.

Fedezd fel az izomfeszítést maximalizáló technikákat az azonnali erőért.

Gyakorold a brutálisan nehéz egykezes fekvőtámaszt/egylábas guggolást, amelyek az erőemelés testsúlybeli megfelelői, és az egész testet megdolgoztatják.

Érezz rá a GTG varázsára – olajozd a mozgást! Ez a világ leghatékonyabb edzésmódja.

“Egyetlen hét alatt 5 helyett 10 egykezes fekvőtámaszt tudtam megcsinálni.”
“Tegnap este megcsináltam 15-15 egykezes fekvőtámaszt mindkét kézzel. Két hónapja egy teljes sorozatra sem voltam képes.”
“Az elején csak 1 reszketeg egylábas guggolást tudtam megcsinálni. [Két hét múlva] 5 teljesen szabályos, egylábas guggolást végeztem mindkét lábbal.”
AZ ERŐ LEGYEN VELED, MEZTELEN HARCOS!Letöltés Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  220
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789639604711
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2205129 / 1060665
  Illusztráció:
  FEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL
  Fordító:
  Végh Gabriella  TAGS:

  online Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline), Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) fb2, download Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) PDF , download Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) IPhone,

  online Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) pdf

  , ingyenes Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) txt, letöltések Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) rtf, online Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) FB2 , e-Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) letöltések txt, ingyenes Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) letöltések, eKönyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) download MOBI, letöltések Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) IPad, olvas Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) MOBI, olvas Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) docx, ingyenes Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) awz, download eKönyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) iPad , ingyenes Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) DJVU,

  download Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) dvd, olvas Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) txt, Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) letöltések DJVU, Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) letöltések ingyenes, Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) pdf ingyenes, Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) letöltések epub ingyenes, Könyv: A meztelen harcos (Pavel Tsatsouline) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply