Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely)


A könyv magyarul!Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely)Bevezető
Amikor 1997-ben, a Komjádi uszoda parkolójában leszálltak a Bécsből érkező buszról a sevillai Európa-bajnokok, mondjuk úgy, néhány tucatnyian várták Őket. Amikor 1999-ben minden idők legvarázslatosabb öt napján sosem látott vízilabdabemutatót rendeztek a margitszigeti Unicum-kupán, a meccsek végén bárki elkaphatta Őket a tornaterem ajtajánál, egy-egy fénykép, autogram vagy kézrázás erejéig. Egészen Sydney-ig tartottak a boldog békeidők: az olimpiai bajnoki cím kivívását követően egy ország fedezte fel magának a vízilabdázókat, a budapesti Eb 2001-ben már össznépi őrület jegyében telt, az akkor elsőízben felrakott kordonok és a mögéjük állított biztonsági őrök azóta állandó kellékek és szereplők lettek – a mi csodálatos pólósaink felé áradó szeretet ugyanis nőttön-nő.
Érthető. Ez a csapat nem pusztán az olimpiákon alkotott maradandót: tizenkét év alatt 24 világversenyen vett részt, 23 alkalommal érmet szerzett – a modernkori vízilabdában ez páratlan bravúr; korántsem mellesleg az egyetlen hibádzó esemény, a fukuokai világbajnokság 5. helye után is többen tapsoltak nekik a reptéren, mint annak idején, 1997-ben, a Komjádi előtt.
Lehet Őket szeretni. Ők azok, akik megtestesítik álmainkat. Minden tekintetben. Ha egy férfi imponálni akar manapság, azt mondja magáról, vízilabdázik. A Hajós nézőterén meg már nyarak óta nagy fölényben vannak a hölgyek… Ez persze a személyes szint. Viszont az, hogy mindig, na jó, többnyire nyernek, hogy a legreménytelenebb helyzetből is meglelik a kiutat, egyfajta állandó vigasz a mindennapok reménytelenségében fuldoklóknak. Hogy legalább nekik sikerül… Pedig mindannyiunknak sikerülhetne. Az egész nemzetnek. Ha úgy hinnénk a magunk kicsi és nagyobb céljaiban, mint ahogy ezek az géniuszok a sajátjaikban, sokkal nagyobb százalékban győznénk a magunk nap nap után megvívandó mérkőzésein.
Ez a könyv foglalat. Történelmi tettek foglalata, benne van mindannak az összegzése, amiről az előző három kötetben (Győzelemre születtek 1-11., Az igazi Dream Team) részben már olvashattak – ugyanakkor több is talán. Mankó a rosszabb napokra, hogy legyen miből, kikből erőt meríteni. Mert belőlük lehet.
A könyv címét az amerikai mozitól (A nemzet aranya) vettem kölcsön. A film eredeti címe egyébként ez: National Treasure – Nemzeti Kincs.
Igazán, azt hiszem, ez illik erre a csapatra.Letöltés Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789639729896
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2199528 / 1052706
  Illusztráció:
  FEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL  TAGS:

  online Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely), Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) fb2, download Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) PDF , download Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) IPhone,

  online Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) pdf

  , ingyenes Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) txt, letöltések Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) rtf, online Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) FB2 , e-Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) letöltések txt, ingyenes Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) letöltések, eKönyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) download MOBI, letöltések Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) IPad, olvas Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) MOBI, olvas Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) docx, ingyenes Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) awz, download eKönyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) iPad , ingyenes Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) DJVU,

  download Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) dvd, olvas Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) txt, Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) letöltések DJVU, Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) letöltések ingyenes, Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) pdf ingyenes, Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) letöltések epub ingyenes, Könyv: A nemzet aranyai (Csurka Gergely) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply