Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella)


A könyv magyarul!Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella)Emlékezetes pillanatok, feledhetetlen győzelmek elevenednek meg a magyar sporttörténet legizgalmasabb krónikájában. A kötetben megszólaló élsportolók a legnagyobbak, akiknek neve mind a mai napig megdobogtatja a szurkolók szívét, mert győzelmüket mi magunk is személyes győzelemként éltük át. Velük örültünk, és velük sírtunk egykor életük megannyi példa, megannyi küzdelmes harc. Ők futásukat elvégezték, harcukat megharcolták. Kötetünkben olyan sportóriások szólalnak meg, mint Egerszegi Krisztina, Hegedűs Csaba, Kőbán Rita, Schmitt Pál, Grosics Gyula, Albert Flórián, Kovács Koko István, Erdei Zsolt, Benedek Tibor.
A fotókkal gazdagon illusztrált, különleges könyvben Csiffáry Gabriella a magyar sportélet kiemelkedő alakjait mutatja be megkapó önvallomásaikon keresztül.
A gyűjteményes kötet sportágak szerint ismerteti sporttörténelmünk több mint 100 évének leghíresebb magyar olimpikonjait, világbajnokait. A kiemelkedő élsportolók legbensőbb titkaikról, érzelmeikről, a világról, a sportról és a pályakezdésükről, küzdelmeikről vallanak. Így ahány sportoló, annyiféle világnézet és sors tárul fel előttünk.
A vallomásokon keresztül nemcsak jeles sportolóink pályafutását kísérhetjük nyomon, hanem izgalmas sporteseményeknek is tanúi lehetünk. A nagy Öregek emlékei mellett természetesen az ifjabb nemzedék visszaemlékezései is sok-sok érdekességet rejtenek. Elbeszéléseik nyomán felidéződnek például Nagy Tímea tőrvívó, Hegedűs Csaba birkózó vagy Wichmann Tamás kenu-világbajnok egy-egy versenyének legemlékezetesebb pillanatai.Letöltés Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  364
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  670 gr
  ISBN:
  9789632441948
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2214241 / 1069950
  Illusztráció:
  FEKETE-FEHÉR FOTÓKKAL  TAGS:

  online Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella), Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) fb2, download Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) PDF , download Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) IPhone,

  online Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) pdf

  , ingyenes Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) txt, letöltések Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) rtf, online Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) FB2 , e-Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) letöltések txt, ingyenes Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) letöltések, eKönyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) download MOBI, letöltések Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) IPad, olvas Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) MOBI, olvas Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) docx, ingyenes Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) awz, download eKönyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) iPad , ingyenes Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) DJVU,

  download Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) dvd, olvas Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) txt, Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) letöltések DJVU, Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) letöltések ingyenes, Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) pdf ingyenes, Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) letöltések epub ingyenes, Könyv: Az aranyérem másik oldala (Csiffáry Gabriella) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply