Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter)


A könyv magyarul!Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter)A gyakorlati és elméleti oktatás központi jelentőségű a kiképzők tantervében. Az ebben a könyvben összegyűjtött, az oktatás legkülönbözőbb aspektusaira vonatkozó szakközlemények ehhez jelentős alapot képeznek, amelyek nélkülözhetetlenek az oktató számára. A lovassportban működő kiképzőnek a lovaglás (hajtás, voltizsálás) gyakorlati készségén és az elméleti ismereteken túlmenően tapasztalatokkal kell rendelkeznie a tanulás, tanítás, edzés (eddig sportoktatás néven összefoglalt) területén is.Az oktatásban sokrétegű kapcsolat alakul ki a sportoló és a ló, a sportoló és az oktató, a ló és az oktató, valamint a lovasok, a hajtók és a voltizsálók között. Ennek a könyvnek az a célja, hogy hidat képezzen az
elmélettől a kiképzőgyakorlatig a pedagógia, pszichológia területein.A könyv nem törekszik teljességre. Benne szakemberek közleményeit gyűjtöttük össze, amelyek önmagukban is olvashatók. Az elmélyülést szolgálják az utalások és irodalmi idézetek. A fejezetek végén található összefoglalás megkönnyíti a vizsgára való felkészülést. Bemutatjuk az oktatásvezetés pedagógiai segédeszközeit, a különféle oktatási eljárásokat és a média felhasználását.A szerzők többek között foglalkoznak a gyermekek, a fiatalkorúak és a később bekapcsolódók oktatása kialakításával. Itt helyet kap a voltízssportba való bevezetés is. A kiképző gyakorlati szakmai utalásokat kap az ülés alapjainak tanításához, tekintettel az izomzat jelentőségére a helyes ülés kialakításánál. Az edzésmódszertanban magyarázzuk a sportélettani aspektusokat és azok alkalmazását a lovassport gyakorlatában.A Sportpszichológia című fejezet foglalkozik azokkal a magas szintű követelményekkel, amelyeknek az oktató tanítványaival, a lóval és a hozzá tartozó környezettel való bánásmódjának meg kell felelnie. Ez a rész tárgyalja többek között a teljesítménybefolyásolás eljárásait és a félelem témáját a lovassportban.
Kiegészítésül utalunk a balesetvédelemre és az elsősegélynyújtásra.Letöltés Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  174
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789632865157
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1997
  Árukód:
  2096018 / 1012901
  Sorozat:
  Illusztráció:
  117 ÁBRÁVAL
  Formátum:
  A 5 210 X 148
  Fordító:
  Dr. Radnai Imre  TAGS:

  online Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter), Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) fb2, download Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) PDF , download Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) IPhone,

  online Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) pdf

  , ingyenes Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) txt, letöltések Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) rtf, online Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) FB2 , e-Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) letöltések txt, ingyenes Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) letöltések, eKönyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) download MOBI, letöltések Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) IPad, olvas Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) MOBI, olvas Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) docx, ingyenes Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) awz, download eKönyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) iPad , ingyenes Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) DJVU,

  download Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) dvd, olvas Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) txt, Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) letöltések DJVU, Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) letöltések ingyenes, Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) pdf ingyenes, Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) letöltések epub ingyenes, Könyv: Edzéselmélet (Dr. Hecker Walter) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply