Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer)


A könyv magyarul!Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer)Krakauer dermesztő élményei a legmegrögzöttebb hegymászókat is arra késztetik, hogy a tengerszinten keressenek menedéket. – (Sports Illustrated)

Amikor Jon Krakauer 1996. május 10-én kora délután felért a Mount Everest ormára, már ötvenhét órája nem aludt, és szédelgett az agyát eltompító oxigénhiánytól. Miközben visszafordult, hogy megkezdje veszedelmes ereszkedését 8848 méterről, húsz másik hegymászó még elkeseredetten igyekezett a csúcs felé, mit sem sejtve az égen gyülekező felhőkről.

Tényszerű tudósítás és kínzó önvizsgálat különös elegye. Nincs még egy könyv az 1996-os tragédiáról, mely ilyen kegyetlen őszinteséggel venné sorra az elkövetett hibákat, melyek a mászótársak halálához vezettek. – (Newsday)

Ezt az izgalmas könyvet elolvasva átélhettem, milyen érzés lehet fölmászni a világ legmagasabb pontjára, és azt túl is élni ami e könyv hősei közül csak keveseknek sikerült. Felemelő és megrázó olvasmány. -(Vámos Miklós)Letöltés Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  328
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  650 gr
  ISBN:
  9789633550052
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2236994 / 1091787
  Sorozat:
  Illusztráció:
  TÉRKÉPPEL
  Fordító:
  Komáromy Rudolf  TAGS:

  online Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer), Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) fb2, download Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) PDF , download Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) IPhone,

  online Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) pdf

  , ingyenes Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) txt, letöltések Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) rtf, online Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) FB2 , e-Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) letöltések txt, ingyenes Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) letöltések, eKönyv: Ég és jég (Jon Krakauer) download MOBI, letöltések Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) IPad, olvas Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) MOBI, olvas Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) docx, ingyenes Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) awz, download eKönyv: Ég és jég (Jon Krakauer) iPad , ingyenes Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) DJVU,

  download Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) dvd, olvas Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) txt, Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) letöltések DJVU, Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) letöltések ingyenes, Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Ég és jég (Jon Krakauer) pdf ingyenes, Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) letöltések epub ingyenes, Könyv: Ég és jég (Jon Krakauer) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply