Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert)


A könyv magyarul!Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert)A Barça ma talán a legjobb focicsapat a világon. Guardiola, Messi, Iniesta, Xavi, Piqué és a többiek nevét azok is hallották már, aki nem követik szorosan az európai topfutball eseményeit. Azt is sokan tudják, hogy az 1950-es évek végén, az 1960-as évek elején Kubala, illetve az Aranycsapatból Kocsis és Czibor a Barça nagy sztárjai voltak. Az is ismert, hogy a mai Barça magán viseli a focitörténet egyik legnagyobb alakja, a holland totális futball szupersztárja, Johan Cruyff keze nyomát, aki játékosként és edzőként is mélynyomot hagyott a klubon, és az ő tanítványa volt Guardiola. Az viszont sokkal kevésbé, hogy a Barça mennyire összefonódik a katalán függetlenség ügyével, méghozzá egészen a kezdetektől, a 20. század eleje óta, és hogy mekkora a politikai forrongás arrafelé mostanában – korszakos, történelmi változások várhatók. Ezeket az összefüggéseket mutatja be ez az izgalmas könyv jól érthetően és sok képpel illusztrálva, sok érdekes és váratlan összefüggést, tényt felsorakoztatva.

Katalóniában a futball több mint egy sport, és a Barça is több mint egy klub, ahogy a jelmondata is mondja: Més que un club. Társadalmi, nemzeti ügy, amely többek között kifejezi az itt élők nemzeti identitását. A másik pólust, a katalánnal szemben álló többségi spanyolok nemzeti identitását a két ősi rivális jelképezi: a fővárosi Real Madrid és helyi szinten a Katalóniában letelepedő spanyol ajkúak csapata, az Espanyol.

Ez a sok képpel illusztrált könyv nem csupán a foci iránt érdeklődők számára izgalmas olvasmány, hanem olvasmányos spanyol politika- és kultúrtörténet is egyben.Letöltés Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  384
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  844 gr
  ISBN:
  9789630596466
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2690608 / 1160896
  Illusztráció:
  KÉPEKKEL ILLUSZTRÁLT  TAGS:

  online Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert), Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) fb2, download Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) PDF , download Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) IPhone,

  online Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) pdf

  , ingyenes Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) txt, letöltések Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) rtf, online Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) FB2 , e-Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) letöltések txt, ingyenes Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) letöltések, eKönyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) download MOBI, letöltések Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) IPad, olvas Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) MOBI, olvas Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) docx, ingyenes Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) awz, download eKönyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) iPad , ingyenes Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) DJVU,

  download Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) dvd, olvas Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) txt, Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) letöltések DJVU, Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) letöltések ingyenes, Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) letöltések pdf ingyenes, Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) pdf ingyenes, Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) letöltések epub ingyenes, Könyv: FC Katalónia (Győri Szabó Róbert) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply