Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs)


A könyv magyarul!Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs)A tankönyvről:
Ez egy tankönyv, amelynek az a célja, hogy segítsen a Final Cut című filmet eljuttatni a nézőkhöz. Eljuttatni technikai értelemben, ugyanis jogi okok miatt a film csak oktatási segédanyagként jelenthet meg. És eljuttatni pedagógiai értelemben, amennyiben a kötet célja, hogy a Pálfi György filmje kapcsán a filmes vágás- és montázstechnika, valamint a felmerülő kulturális és jogi kérdések közül vezesse elő a legfontosabbakat. A kötet elsődleges célközönsége a mozgóképkultúrával foglalkozó, azt tanuló középiskolás korosztály, illetve az egyetemek és főiskolák alapszakos hallgatói, de természetesen rajtuk kívül minden filmszerető nézőnek, olvasónak ajánljuk szeretettel.

A Final Cut-ról
És milyen az igazi férfi? Hát sármos, mint Marcello Mastroianni a La dolce vitában, de azért izmos is, mint Brad Pitt a Harcosok klubjában. Kisfiús, mint Leonardo DiCaprio a Titanicban… vagy inkább, mint Alain Delon a Rocco és fivéreiben, csak kicsit magasabb – legalább, mint Belmondo. Lehengerlő, mint Clark Gable, és néha, persze, mélabús, mint Tony Leung Chiu Wai a Szerelemre hangolvában. Határozott, mint Sean Connery, vagy Daniel Craig, mikor James Bond, de azért öntörvényű és kiszámíthatatlan is, mint Latinovits a Szindbádban, és néha kicsit esetlen, mint Chaplin a Modern időkben, közben persze titokzatos és kicsit félelmetes is, mint Gary Oldman a Drakulában és nagyon vicces, mint Woody Allen az Annie Hallban.

És milyen az igazi nő? Biztosan kiszámíthatatlan és ösztönös, mint Lollobrigida, de közben kecses és összeszedett, mint Audrey Hepburn. Kislányos, mint Audrey Tautou, ugyanakkor hideg és távolságtartó, mint Greta Garbo. Bolondos és közvetlen, mint Julia Roberts, de a mosolya olyan, mint Ava Gardneré. Igazi asszony, akár csak Sophia Loren, de az se baj, ha egy kicsit Monica Belluccira is hasonlít… és közben légies, akár Liv Tyler, amikor tündét alakít. Tudja, mit akar, akár Sharon Stone, de egyszerre elveszett és ártatlan, mint Szeleczky Zita. Ja, és olyan odaadással tud csókolni, mint Kim Novak.

…Te jó ég, mi van, ha ezek ketten találkoznak?!Letöltés Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  210
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789632367361
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2465573 / 1094961  TAGS:

  online Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs), Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) fb2, download Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) PDF , download Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) IPhone,

  online Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) pdf

  , ingyenes Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) txt, letöltések Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) rtf, online Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) FB2 , e-Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) letöltések txt, ingyenes Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) letöltések, eKönyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) download MOBI, letöltések Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) IPad, olvas Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) MOBI, olvas Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) docx, ingyenes Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) awz, download eKönyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) iPad , ingyenes Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) DJVU,

  download Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) dvd, olvas Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) txt, Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) letöltések DJVU, Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) letöltések ingyenes, Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) pdf ingyenes, Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) letöltések epub ingyenes, Könyv: Final Cut – A tankönyv + DVD (Pálfi György – Varga Balázs) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply