Könyv: Jégkorong (Spiller István)


A könyv magyarul!Könyv: Jégkorong (Spiller István)“Amikor felkértek ennek a könyvnek a megírására, azt a feladatot kaptam, hogy népszerűsítsem a jégkorongot, más néven a hokit. Gondoltam, ez nem lesz nehéz, mert aki ismer – a Sport 1 szakkommentátoraként -, tudja rólam, hogy élek-halok ezért a sportágért.
A népszerűsítés persze abból állhat, hogy elmondom, leírom, mi tetszik a jégkorongban, tudva, hogy néhány dolog sok embernek nem tetszik. Vegyük sorba, mi a jó a hokiban. Először is fantasztikusan izgalmas. Miért is? Mert gyors, lüktető a játék. Tudják például, hogy egy Bili Mosienko nevű játékos 21 másodperc alatt ütött a tengerentúli profi ligában, az NHL-ben (National Hockey League) mesterhármast 1952. március 23-án? Mutassanak egy olyan sportágat, ahol van kapus, és ezt meg lehet tenni!
Mitől gyors a hoki? A válasz egyszerű, a jég, illetve a korcsolyázás miatt. Korizni gyorsabban lehet, mint futni vagy úszni. Persze a hoki nem csak a korcsolyázásból áll, van ott még egy-két zavaró körülmény, például a bot, a korong, az ellenfél vagy a palánk, de erről később.
Először meg kell tanulni korcsolyázni minden irányba, aztán jöhet a többi.”Részlet a bevezetőbőlLetöltés Könyv: Jégkorong (Spiller István) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Jégkorong (Spiller István)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Jégkorong (Spiller István), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Jégkorong (Spiller István) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Jégkorong (Spiller István):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  110
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  9789638634030
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2088048 / 1009971
  Sorozat:  TAGS:

  online Könyv: Jégkorong (Spiller István), Könyv: Jégkorong (Spiller István) fb2, download Könyv: Jégkorong (Spiller István) PDF , download Könyv: Jégkorong (Spiller István) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Jégkorong (Spiller István) IPhone,

  online Könyv: Jégkorong (Spiller István) pdf

  , ingyenes Könyv: Jégkorong (Spiller István) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Jégkorong (Spiller István) txt, letöltések Könyv: Jégkorong (Spiller István) rtf, online Könyv: Jégkorong (Spiller István) FB2 , e-Könyv: Jégkorong (Spiller István) letöltések txt, ingyenes Könyv: Jégkorong (Spiller István) letöltések, eKönyv: Jégkorong (Spiller István) download MOBI, letöltések Könyv: Jégkorong (Spiller István) IPad, olvas Könyv: Jégkorong (Spiller István) MOBI, olvas Könyv: Jégkorong (Spiller István) docx, ingyenes Könyv: Jégkorong (Spiller István) awz, download eKönyv: Jégkorong (Spiller István) iPad , ingyenes Könyv: Jégkorong (Spiller István) DJVU,

  download Könyv: Jégkorong (Spiller István) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Jégkorong (Spiller István) dvd, olvas Könyv: Jégkorong (Spiller István) txt, Könyv: Jégkorong (Spiller István) letöltések DJVU, Könyv: Jégkorong (Spiller István) letöltések ingyenes, Könyv: Jégkorong (Spiller István) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Jégkorong (Spiller István) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Jégkorong (Spiller István) pdf ingyenes, Könyv: Jégkorong (Spiller István) letöltések epub ingyenes, Könyv: Jégkorong (Spiller István) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply