Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs)


A könyv magyarul!Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs)A könyvben szereplő utakon bejárjuk Gerecse és Vértes környékét, és megismerjük a hegységek belsejét is. A körtúrák kiindulópontja vonattal és autóval is könnyen megközelíthető.
A könyvben ismertetett 15 kerékpártúrából 6 a Vértesben, 7 a Gerecsében vezet, 1 túra Tatabányától Győrig kalauzol, 1 túra a Gerecséből kalandos terepen vezet át a Vértesbe. 5 terepen, azaz turistautakon vagy az erdészet által fenntartott utakon, 10 pedig aszfaltos, szilárd burkolatú köz- vagy forgalom elől elzárt erdészeti utakon halad. A könyv részletesen ismerteti az útvonalakat, felhívja a figyelmet az érdekes látnivalókra, a táj szépségeire. A könyv nem foglalkozik a műemlékek bemutatásával, de a leírt túrák pihenőit ott jelöli meg, ahol a kerékpáros talál látnivalót is.
A szerző az útvonalakat GPS-szel járta végig, az adatokat folyamatosan rögzítette, tehát a leírásban megadott szintek, távolságok a GPS készülékkel rögzített adatok.
Nos, nincs akkor más hátra, mint átlapozni az útvonalleírásokat, kiválasztani a legvonzóbbakat, majd bejárni azokat. Kalandra fel!

A tartalomból:
Előszó
Hasznos ismeretek
Biztonság
A kerékpár felkészítése
Kellékek a biztonságos kerékpározáshoz
Karbantartás és javítás
Öltözködés, hasznos kiegészítők
Kényelem a kerékpáron

Országúti túrák
Tavaszi családi túra: Tatabánya-Tata-Tatabánya
Vérteskozmai kiskör: Tatabánya-Vérteskozma-Tatabánya
Gerecse-kerülő kis kör: Tatabánya-Tata-Dunaszentmiklós-Lábatlan-Pusztamarót-Tata-Tatabánya
Vértes ízelítő: Tatabánya-Kömlőd-Oroszlány-Csákberény-Gánt-Tatabánya
Vérteskozmai nagy kör: Tatabánya-Vérteskozma-Kőhányás-Oroszlány-Környe-Tatabánya
Irány a Velencei-tó: Tatabánya-Velence-Pákozd-Felcsút-Tatabánya
A Duna és a Gerecse: Tatabánya-Tata-Nyerges-Esztergom-Bajna-Tarján-Tatabánya
Zsámbékig és vissza: Tatabánya-Tarján-Vértestolna-Tardos-Süttő-Lábatlan-Bajna-Zsámbék-Nagyegyháza-Tatabánya
Vértesi Szentkút-túra: Tatabánya-Kömlőd-Kisbér-Csatka-Bakonycsernye-Mór-Környe-Tata
Megyeszékhelytől megyeszékhelyig: Tatabánya-Komárom-Győr

Tereptúrák
Rövid gerinctúra Tatabánya Vértesszőlős között: Tatabánya-Baji vadászház-Tatabánya
A Gerecse legmagasabb pontjának meghódítása: Tata-Dunaszentmiklós-Tardos-Gerecse (tv-torony)-Tata
Csókakő várához: Tata-Környe-Majk-Oroszlány-Csókakő-Gánt-Tatabánya
Látogatás a Péliföldszentkereszti Szentforrásfoz: Tatabánya-Baji-vadászház-Péliföldszentkereszt-Gyarmatpuszta-Tatabánya
Gerecse-túra: Gerecséből a Vértesbe terepenLetöltés Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  140
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789632783147
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2237699 / 1092248
  Sorozat:
  Illusztráció:
  SZÍNES FOTÓKKAL, TÉRKÉPEKKEL  TAGS:

  online Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs), Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) fb2, download Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) PDF , download Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) IPhone,

  online Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) pdf

  , ingyenes Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) txt, letöltések Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) rtf, online Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) FB2 , e-Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) letöltések txt, ingyenes Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) letöltések, eKönyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) download MOBI, letöltések Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) IPad, olvas Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) MOBI, olvas Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) docx, ingyenes Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) awz, download eKönyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) iPad , ingyenes Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) DJVU,

  download Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) dvd, olvas Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) txt, Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) letöltések DJVU, Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) letöltések ingyenes, Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) pdf ingyenes, Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) letöltések epub ingyenes, Könyv: Kerékpártúrák Vértes és Gerecse környékén (Gazsi Szabolcs) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply