Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson)


A könyv magyarul!Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson)A legügyetlenebb srác a játszótéren, akit legutoljára választanak be, vagy rettenthetetlen hős, aki magát nem kímélve hárítja a lövéseket? Félnótás bolond vagy a csapat legintelligensebb tagja? Kétbalkezes szerencsétlen vagy a védelem utolsó mentsvára, aki kénytelen helyrehozni, amit a mezőnyjátékosok valahol elrontottak?

Ha a kapus hibázik, azért mindig góllal fizet. Ő és a csapat is. Ha kiejt egy beadást, vagy gólt kap a rövid sarokra, netán lyukat rúg, azt sohasem felejtik el, és sohasem bocsátják meg neki. Sem a csapat, sem a nézők.

A kapussors: magányosan edz, egyedül néz szembe a kapura törő csatárokkal, miközben biztos lehet benne, hogy előbb-utóbb mindenképpen gólt kap. Ez elkerülhetetlenül benne van a játékban. És ilyenkor egyedül kell kiszednie a labdát a hálóból, és egyszerre mindenki hátat fordít neki – hiszen indulnak a középkezdéshez.
Jól ismerjük ezeket a magányos figurákat, a kövér Foulkétől, Zamorától, Grosicstól Gilmarig, Jasintól Fillolig, Shiltontól Van der Sarig. A futball és a világ változik, de a történetek mindig ugyanolyan viccesek vagy drámaiak, és a hősök is ugyanazok. Attól a fickótól, aki ott hátul áll, és a többiekétől eltérő mezbe öltözött, azt várjuk, hogy áldozza fel magát. És ez megtörténik minden nap. Nem csak a kificamodott ujjak, repedt bordák és törött csontok fájnak. Minden bekapott gól fáj, és a kapus kicsit mindegyikbe belehal.

Wilson minden idők talán legsikeresebb focikönyve, a Futballforradalmak után most a futballkapusok történetét írta meg. A történet igazából minden sport minden kapusáról szól.

Szeressétek a kapust, szeressétek a kapuskönyvet!Letöltés Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  392
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  900 gr
  ISBN:
  9789630596206
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2617285 / 1147027
  Sorozat:
  Fordító:
  Hegedűs Henrik
  Fordító:
  Réffy Balázs  TAGS:

  online Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson), Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) fb2, download Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) PDF , download Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) IPhone,

  online Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) pdf

  , ingyenes Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) txt, letöltések Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) rtf, online Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) FB2 , e-Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) letöltések txt, ingyenes Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) letöltések, eKönyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) download MOBI, letöltések Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) IPad, olvas Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) MOBI, olvas Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) docx, ingyenes Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) awz, download eKönyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) iPad , ingyenes Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) DJVU,

  download Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) dvd, olvas Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) txt, Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) letöltések DJVU, Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) letöltések ingyenes, Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) pdf ingyenes, Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) letöltések epub ingyenes, Könyv: Kívülállók – A focikapusok története (Jonathan Wilson) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply