Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László)


A könyv magyarul!Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László)Hát ezt is megéltük!
Magyar nyelvű könyv jelent meg az amerikai fociról. És mi írtuk!
Ki hitte volna ezt nyolc évvel ezelőtt? Bizony furcsa visszagondolni 2003-ra, amikor semmi jele sem volt annak, hogy ez a rendkívül látványos, de Magyarországon gyökértelen sportág néhány elvakult rajongón kívül bárkit is érdekelne. Parabolaantennával rendelkező kiváltságosok nézhették ugyan a csúcsliga, az NFL mérkőzéseit, de a táboruk valószínűleg befért volna egy átlagos magyar étterem – konyhájába. Hallomásból tudtuk, hogy a döntő nagy esemény odaát, ismertük is egy-két régi sztár nevét, de mindez nagyjából annyit ért, mintha egy New York-i vagy Los Angeles-i fiatalt a Fradi-Újpest jelentőségéről próbáltunk volna meggyőzni.
Aztán megtörtént a csoda: 2004. február elsején a Sportl élőben közvetítette a XXXVIII. Super Bowlt. Sok sportkedvelő csak úgy, kíváncsiságból elkezdte nézni – és nem tudta abbahagyni. Kétségtelenül szerencse is kellett ahhoz, hogy minden idők egyik legjobb döntőjével kezdődjön az élő közvetítések sora. De ennyi szerencse járt nekünk. A New England Patriots úgy nyert 32-29-re a Carolina Panthers ellen, hogy egy Adam Vinatieri nevű fiatalember (érdekes lenne kideríteni, hányan ismerték akkor, és hányan ismerik mostanság) 4 másodperccel a mérkőzés vége előtt szerezte a győztes mezőnygólt.
Ami ezután történt, az felér egy forradalommal. Néhány lelkes fiatalember úgy gondolta, hogy csapatot alapít, nem is sejtve talán, milyen láncreakciót indít el ezzel kis hazánkban. A Magyar Szövetség megalakulása, a bajnokság kiírása, a sportággal foglalkozó internetes portálok létrehozása, a meccsek televíziós nézettségének ugrásszerű növekedése mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy ez a könyv megszülessen. Hétről hétre tapasztaljuk, hogy a Sport TV NFL-közvetítései során egyre többen kérdeznek bennünket a játékszabályokról, taktikai finomságokról, rekordokról, legendás játékosokról, régi és ma is létező csapatokról.
Vasárnap esténként pedig nemhogy a konyhák, de lassan az éttermek is szűkösnek bizonyulnak a sportág rajongói számára. Ezért aztán 2010-ben, az NFL 90. születésnapjának tiszteletére írtunk egy könyvet, amely olyan sikert aratott, hogy sokan sajnos nem jutottak hozzá. Elsősorban miattuk készült ez a rendkívüli, előre nem tervezett második kiadás, de reméljük, azoknak is örömet szerzünk, akik kíváncsiak az elmúlt egy év során bekövetkezett változásokra.
Természetesen tudjuk, hogy 91 esztendőt képtelenség négyszáz oldalon összefoglalni. Mégis megpróbálkozunk a lehetetlennel, és bízunk benne, hogy a Kedves Olvasók a lehető legtöbb kérdésükre választ kapnak majd e könyv segítségével. – (Faragó Richard és Gallai László)Letöltés Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  400
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1710 gr
  ISBN:
  9789630823081
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2222618 / 1078527
  Illusztráció:
  SZÍNES ÉS FEKTE-FEHÉR KÉPEKKEL  TAGS:

  online Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László), Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) fb2, download Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) PDF , download Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) IPhone,

  online Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) pdf

  , ingyenes Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) txt, letöltések Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) rtf, online Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) FB2 , e-Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) letöltések txt, ingyenes Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) letöltések, eKönyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) download MOBI, letöltések Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) IPad, olvas Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) MOBI, olvas Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) docx, ingyenes Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) awz, download eKönyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) iPad , ingyenes Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) DJVU,

  download Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) dvd, olvas Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) txt, Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) letöltések DJVU, Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) letöltések ingyenes, Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) letöltések pdf ingyenes, Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) pdf ingyenes, Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) letöltések epub ingyenes, Könyv: NFL (Faragó Richard – Gallai László) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply