Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám)


A könyv magyarul!Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám)Szabó Norbert Ádám egy nap tudatára ébred: nem a neki rendelt utat járja. Rádöbben, hogy az íróasztalán és a hétköznapok taposómalmán túl is van élet, sőt: ott kezdődik csak igazán. Egészen pontosan a nyílt óceánon
Amikor barátjával, Leventével egy balatoni vitorlázás során a fejébe veszi, hogy egy aprócska páros kajakkal keresztülevezik az Atlanti-óceánt, az egész nem tűnik többnek a fantázia játékánál. A két mindenre elszánt srác azonban pontosan tudja: száz veszéllyel dacolva is véghez fogják vinni vakmerő tervüket.
Több mint hatvan nap a végtelen háborgás kellős közepén, kitéve az időjárás kényének-kedvének, nap nap után megküzdve az elemekkel és persze saját kétségeikkel. Szabó Norbert Ádám izgalmas feljegyzéseiből többek között az is kiderül, hogyan készül ivóvíz sós tengervízből, milyen érzés, ha az ember nagy sebességgel repülő hallal koccan össze, és mit kell tennünk, ha összecsapnak a fejünk felett a hullámok időnként szó szerint. A Teljes szívvel azonban nemcsak hajónapló, hanem egy lelki utazás története is: inspiráló példa mindazoknak, akik előre megírt forgatókönyvek helyett saját álmaikat akarják megvalósítani.

A kapitány ránk szegezi a hajó hatalmas reflektorának vakítóan izzó fényszóróját, aztán csak bámulnak ránk tátott szájjal. Pályafutásuk eddigi talán legérthetetlenebb szituációját élik át. Két fiatal srác, akik épp most kajakozták át az Atlanti-óceánt, a partoktól szinte karnyújtásnyira, egy apró hajócskában ülnek tétlenül, a lapátjuk az ölükben hever, és egy-egy szelet csokoládét falnak épp.
Mikor odaérnek hozzánk, csokinkat szorongatva, kérdő tekintettel pislogunk vissza rájuk.
Jól vagytok, srácok, minden rendben? kérdezik aggódva.
Persze hogy minden rendben, csak megéheztünk, ennyi az egész. Szárazföldi perspektívából teljesen érthető a csodálkozásuk: az ember azt hinné, hogy hatvanhárom nap után már bármit megtenne, csak állhasson szilárd talajon, de a mi szemszögünkből ez egészen másképp fest. Egy jó szelet csokira mindig van idő.

SZABÓ NORBERT ÁDÁM 1987-ben született Budapesten. Közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Egyetemen, majd egy évet töltött egy multinacionális vállalatnál, míg rá nem jött: mást tartogat számára az élet.Letöltés Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  220
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  242 gr
  ISBN:
  9786155609732
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691042 / 1161316
  Illusztráció:
  SZÍNES KÉPEKKEL  TAGS:

  online Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám), Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) fb2, download Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) PDF , download Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) IPhone,

  online Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) pdf

  , ingyenes Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) txt, letöltések Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) rtf, online Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) FB2 , e-Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) letöltések txt, ingyenes Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) letöltések, eKönyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) download MOBI, letöltések Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) IPad, olvas Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) MOBI, olvas Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) docx, ingyenes Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) awz, download eKönyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) iPad , ingyenes Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) DJVU,

  download Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) dvd, olvas Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) txt, Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) letöltések DJVU, Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) letöltések ingyenes, Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) pdf ingyenes, Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) letöltések epub ingyenes, Könyv: Teljes szívvel (Szabó Norbert Ádám) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply