Könyv: Tenisz (Catharine Cooke)


A könyv magyarul!Könyv: Tenisz (Catharine Cooke)Az emberiség évezredek óta a labda bűvöletében él. Nem lehetetlen, hogy szórakozásképpen már az ősember is ütögetett bottal kerek köveket. Az egyiptomiak, a rómaiak és később a keresztény szerzetesek is játszottak olyan játékokat, amelynek során bottal kellett ütni egy kis labdát. A botot váltotta fel az ütő, majd később a teniszütő.
Ezekből a szerény kezdetekből alakult ki aztán a füvön játszott tenisz, amelyet hivatalosan az 1870-es évek elején Nagy-Britanniában “találtak fel”. Gyorsan elterjedt, és egyike lett a világ legnépszerűbb és legtöbbek által űzött játékainak.
Napjainkban több tízmillió ember teniszezik a világ különböző földrészein. Becslések szerint csak az USA-ban több mint 60 millió ember hódol ennek a sportnak. Az elmúlt évtizedben a játék nagyfokú megújulásának lehettünk tanúi, melynek során játékosok új generációja lépett pályára főként Dél-Afrikában, Európában, Indiában és Kínában. A játék mára egy sokmilliárd dolláros iparággá vált.
Ez a szépen illusztrált könyv bemutatja a tenisz történetét, emellett lebilincselő részletességgel taglalja a világ számos híres teniszjátékosának életrajzát, bemutatva győzelmeiket, tragédiáikat és egyéni lelki megrázkódtatásaikat. Bármennyire is szerettük volna, a terjedelmi korlátok miatt nem törekedhettünk teljességre, de reméljük, hogy a portrékból kikerekedik egy olyan összkép a sportágról, amely érdekes kiindulópont lehet a tenisz iránt érdeklődő olvasónak a további búvárkodásra. Ez a könyv egyetlen teniszrajongó polcáról sem hiányozhat!Letöltés Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: Tenisz (Catharine Cooke)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: Tenisz (Catharine Cooke), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: Tenisz (Catharine Cooke):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  160
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1050 gr
  ISBN:
  9789631964196
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2204277 / 1059600
  Sorozat:
  Illusztráció:
  SZÍNES KÉPEKKEL
  Fordító:
  Lakatos Zoltán  TAGS:

  online Könyv: Tenisz (Catharine Cooke), Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) fb2, download Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) PDF , download Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) IPhone,

  online Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) pdf

  , ingyenes Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) txt, letöltések Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) rtf, online Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) FB2 , e-Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) letöltések txt, ingyenes Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) letöltések, eKönyv: Tenisz (Catharine Cooke) download MOBI, letöltések Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) IPad, olvas Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) MOBI, olvas Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) docx, ingyenes Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) awz, download eKönyv: Tenisz (Catharine Cooke) iPad , ingyenes Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) DJVU,

  download Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) dvd, olvas Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) txt, Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) letöltések DJVU, Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) letöltések ingyenes, Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) letöltések pdf ingyenes, Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: Tenisz (Catharine Cooke) pdf ingyenes, Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) letöltések epub ingyenes, Könyv: Tenisz (Catharine Cooke) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply